Category


Zakelijk

Q Dossier

over dit project Opdracht was om een kantoor te ontwerpen waar het personeel en bezoekers zich in een ontspannen sfeer gelijk thuis zouden voelen. Hier hebben we met een team van verschillende specialisme de hele verbouwing (turnkey) gedaan zoals elektra/ICT installatie, loodgieter en cv installatie, stuc en schilderwerk, systeemplafond, vinyl wall, glazen schuifpui en pvc..

Zorgcentrum in Wijk en Aalburg

over dit project Voor dit zorgcentrum hebben wij een multi-functionele receptiebalie gemaakt en een postsorteerkast voor de betreffende bewoners. Materialen die we gebruikt hebben zijn HPL houtfineerprint met een bovenbouw van hoogglans rood spuitwerk.

Verzorgingstehuis in Andel

over dit project Hier was de wens van de directie om in de ontmoetingsruimtes een huiselijke sfeer te creëeren waarin de bewoners zich thuis voelde. Mooie haardschouwen en kastenwanden gespoten in zachte tinten zijn hierin het resultaat.

Dierenartspraktijk in Wervershoof

over dit project Wens van de klant was om deze dierenartspraktijk een stoere uitstraling te geven, welke we gecreëerd hebben door beton-look blokken te combineren met geleefd eiken plaatmateriaal. Resultaat was een mooie receptiebalie met LED-verlichting, vitrinekasten voor voeding en medicijnen en de interieurinrichting van de behandelkamers voor de dierenartsen.

Dierenartspraktijk in Den Helder

over dit project De vraag was om in een grote, bestaande dierenspeciaalzaak een aparte ruimte te creëren voor een dierenartspraktijk. Een receptiebalie, vitrinekasten ten behoeve van medicijnen en voeding en de meubels in de praktijkruimte zijn hier opgeleverd. De huiskleur groen moest terugkomen in het ontwerp.

Tandartspraktijk in Tilburg

over dit project De opdrachtgever wilde een open praktijk waarin ruimte en licht het kenmerk waren. Duurzame materialen zijn gebruikt zoals corean en mooi hoogglans spuitwerk. Onder andere een receptiebalie, geluiddempende tussenwanden en meubels voor de behandelkamers hebben wij gerealiseerd.

Ferro Footwear Drunen

over dit project Klant wilde een zeer open en overzichtelijke showroom die door de speelse vormen een sportief karakter kreeg. Wanddisplay en eilanddisplays van MDF met HPL beplakt.