Duquesnoy Interieurbouw is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van uiteenlopende interieurs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Gedegen vakmanschap, oog voor detail en een persoonlijke benadering kenmerken onze manier van werken.

Lees meer

Met een klein team weten wij een interieur aan te passen aan de wensen van de klant.

Wij richten ons op zowel interieurprojecten van tand en dierenarts praktijken, horeca, winkels, hotels als op de particuliere markt. Wat u ook wenst, wij proberen altijd een oplossing te vinden voor de inrichting van uw interieur. Indien nodig schakelen wij een externe binnenhuisarchitect in die uw wensen op papier kan zetten.

Ook een complete verbouwing (turnkey) kan bij Duquesnoy Interieurbouw worden neergelegd. Voor u een heel groot voordeel, want er is maar 1 aanspreekpunt. Geen versnippering, maar duidelijkheid dus. Meedenken, meepraten en flexibel zijn – dat is de filosofie van Duquesnoy Interieurbouw.

Bovendien zijn wij opgenomen in het register van erkende leerbedrijven om de continuïteit van vakmanschap te waarborgen.

De afbeeldingen van verschillende projecten op deze site spreken voor zich. Toch nodigen wij u graag uit om in een persoonlijk gesprek te laten zien waar we echt goed in zijn. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen